Vandring langs Lysakerelven 6. september

Vandring langs Lysakerelven 6. september

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 02.09.20.

Kjære Røa-beboer!

Første uken i september er Friluftslivets uke. Over hele landet arrangeres spennende aktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommuner. Målet er å få flere ut i naturen, ha det hyggelig og skape gode minner.

I vårt område arrangerer Lysakervassdragets Venner, i samarbeid med Røa Vel, en vandring langs Lysakerelven søndag 6. september med mottoet «Lysakerelvas historie fra 1650 til 1930». Guide er John Tibballs som har grundige kunnskaper om vassdraget. Dette blir en 3 times tur langs begge sider av Lysakerelva ned til Lysejordet og tilbake. Kaffe og kake halvveis. Startsted er under Svingen bro ved Ekraveien stasjon kl. 13:00.

Dette er en flott anledning til å kombinere en hyggelig søndagstur med å bli mer kjent med lokalhistorien til vårt nærmiljø!

Mer informasjon finnes på følgende steder på internett:

Om Friluftslivets uke: https://friluftslivetsuke.no/
Om vandringen:  https://friluftslivetsuke.no/aktivitet/guidet-elvevandring-langs-lysakerelva/ og Lysakervassdragets Venner på Facebook: https://www.facebook.com/events/568044103891167

Det er krav på arrangører å kunne oppgi deltakernes navn og telefonnummer dersom det i etterkant oppdages koronasmitte. Send gjerne en e-post til medlem@roa-vel.no hvis du planlegge å delta, så blir det lettere ved oppmøte. Det er full anledning til å bli med selv om dere ikke er påmeldt; vi noterer deres detaljer før vi legger av gårde. Får vi vite at for mange ønsker å vandre sammen med oss, blir det gitt beskjed at turen er fullbooket.

Kontaktperson for arrangementet fra Røa Vel sin side er Svenn Erik Forsstrøm, seforsstrom@outlook.com eller telefon 90113910.

Følg også Røa Vel på  www.roa-vel.no og Facebook.  

Vi håper å møte mange Røa-beboere på vandringen!

Med vennlig hilsen
Røa Vel